Свечена академија по повод Патронот на градот Свети Никола

се одржа свечена академија на која воедно беа доделени награди,благодарници, признанија и плакети на ученици, поединци, компании и организации кои посебно се истакнале или дале посебен придонес кон заедницата

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora