Свечено одбележан 11 Октомври

По повод  празникот 11-ти Октомври Денот на македонското востание ,  делегации од локалната самоуправа на општина Свети Николе,  Здруженија на борци,  училишта, невладини организации и други положија свежо цвеќе на спомениците и спомен обележјата  на паднатите борци во НОВ и конфликтот 2001 година.

spomenik (3) (Copy) spomenik (2) (Copy) spomenik (1) (Copy)

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora