Светската здравствена организација прогласија пандемија од корона вирусот. Инструкции како се пренесува и како да се заштитиме.

Светската здравствена организација прогласија пандемија од корона вирусот. Инструкции како се пренесува и како да се заштитиме.

https://www.facebook.com/VladaMK/videos/618251452354506/

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora