Светската здравствена организација прогласија пандемија од корона вирусот. Инструкции како се пренесува и како да се заштитиме.

Светската здравствена организација прогласија пандемија од корона вирусот. Инструкции како се пренесува и како да се заштитиме.

https://www.facebook.com/VladaMK/videos/618251452354506/

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora