Теона Кировска ученичка во СОУ Кочо Рацин ќе не претставува на Меѓународната јуниорска олимпијада по природни науки во Доха, Катар

Денеска и посакавме среќен пат на Теона Кировска ученичка во СОУ Кочо Рацин од Свети Николе која ќе не претставува на Меѓународната јуниорска олимпијада по природни науки во Доха, Катар.И честитавме на веќепостигнатиот огромен успех со желби успешно да не претставува во Доха.
Среќно Теона.
Општина Свети Николе е горда на тебе.

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora