Трибина: Излези за европска Македонија

На градскиот плоштад во Свети Николе се одржа трибина: „Излези за европска Македонија“, на која учествуваа професорот Јордан Манев, директорот на конфекцијата „Камотекс“ Ангел Димитров, градоначалникот на општина Свети Николе, Сашо Велковски и премиерот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев. Во своите настапи тие ги изнесоа перспективите на нашава земја за влегувањето во Нато и Европската унија,   по одржувањето на референдумот на 30 септември.

IMG_3439 IMG_3452 IMG_3454 IMG_3455 IMG_3488 IMG_3495 IMG_3544 IMG_3618 IMG_3708 IMG_3768 IMG_4079

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora