Трибина „Сите заедно во борба против рак на дојка“

      

Со подршка на локалната самоуправа на општина Свети Николе, а во органицазија на Организацијата на жени од Свети Николе, во салата на општината синоќа се одржа трибина на тема „Сите заедно во борба против рак на дојка“. На трибината учествуваа познати лекари од Клиниката „Систина“ како и Биба Додева претседател на Здружението на борба против рак „Борка“ од Скопје.

 

Tribina cancer (7) Tribina cancer (6) Tribina cancer (5) Tribina cancer (4) Tribina cancer (3) Tribina cancer (2) Tribina cancer (1)

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora