Пред пубиката на преполнетите трибини на ракометното игралиште во Свети Николе се одиграа финалните натпревари во мал фудбал на традиоциналниот ноќен турнир, кој годинава се оддржува по 20-ти пат. Во изминативе десетина дена 15 екипи во три групи се натпреваруваа за награден фонд до 140 илјади денари. Годинава првото место го освои екипата на Алвоген. Наградите на најуспешните им ги додели градоначалникот на општина Свети Николе, Зоран Тасев заедно со легендата на Вардар и македонскиот фудбал Гордан Здравков.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

 

автор – Драги Миланов