Зврши ноќниот турнир во мал фудбал 2016

Пред пубиката на преполнетите трибини на ракометното игралиште во Свети Николе се одиграа финалните натпревари во мал фудбал на традиоциналниот ноќен турнир, кој годинава се оддржува по 20-ти пат. Во изминативе десетина дена 15 екипи во три групи се натпреваруваа за награден фонд до 140 илјади денари. Годинава првото место го освои екипата на Алвоген. Наградите на најуспешните им ги додели градоначалникот на општина Свети Николе, Зоран Тасев заедно со легендата на Вардар и македонскиот фудбал Гордан Здравков.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

 

автор – Драги Миланов

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora