Турнир во мал фудбал на учениците од основните училишта во општината во рамки на одбележувањето на 77 години од ослободувањето на Свети Николе

Во рамки на одбележувањето на 77 години од ослободувањето на Свети Николе се организираше турнир во мал фудбал на учениците од основните училишта во општината.

Победници на турнирот е екипата на ООУ Даме Груев од Ерџелија.

Честитки за сите учесници во натпреварите и секако за победниците на турнирот .

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora