Турнир во мал фудбал на учениците од основните училишта во општината во рамки на одбележувањето на 77 години од ослободувањето на Свети Николе

Во рамки на одбележувањето на 77 години од ослободувањето на Свети Николе се организираше турнир во мал фудбал на учениците од основните училишта во општината.

Победници на турнирот е екипата на ООУ Даме Груев од Ерџелија.

Честитки за сите учесници во натпреварите и секако за победниците на турнирот .

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora