Во Свети Николе младите од СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во заедничка акција за дезинфекција на улиците и јавните површини

Оваа акција заеднички ја реализираа младите на ЛК на СДММ – Свети Николе и УМС на ВМРО ДПМНЕ -Свети Николе, како и мобилните тимови на Општина Свети Николе.

 “ВО ОВА ВРЕМЕ НЕВРЕМЕ НАЈМАЛКУ НИ Е ПОТРЕБНО СОБИРАЊЕ НА ПОЛИТИЧКИ ПОЕНИ, ПОТРЕБНА НИ Е СПЛОТЕНОСТ
Упатувам благодарност до сите учесници во оваа акција за заштита на јавното здравје, воедно ги повикувам граѓаните да ги почитуваат мерките и препораките за заштита од коронавирусот.

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora