ЗА ЧИСТО СВЕТИ НИКОЛЕ,СО ВЕЛОСИПЕД ДО ДОМА- ЕВРОПСКА НЕДЕЛА НА МОБИЛНОСТ 2019

И општина Свети Николе се вклучи со своја акција ЗА ЧИСТО СВЕТИ НИКОЛЕ,СО ВЕЛОСИПЕД ДО ДОМА, во ЕВРОПСКАТА НЕДЕЛА НА МОБИЛНОСТ.
Ученици од основните училишта заедно со своите ментори одржаа ревијална трка со велосипеди низ центарот на градот.Oдбележувањето продолжува со низа активности во училиштата.

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora