ЗА ЧИСТО СВЕТИ НИКОЛЕ,СО ВЕЛОСИПЕД ДО ДОМА- ЕВРОПСКА НЕДЕЛА НА МОБИЛНОСТ 2019

И општина Свети Николе се вклучи со своја акција ЗА ЧИСТО СВЕТИ НИКОЛЕ,СО ВЕЛОСИПЕД ДО ДОМА, во ЕВРОПСКАТА НЕДЕЛА НА МОБИЛНОСТ.
Ученици од основните училишта заедно со своите ментори одржаа ревијална трка со велосипеди низ центарот на градот.Oдбележувањето продолжува со низа активности во училиштата.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora