Започна реконструкцијата на фонтаната во градскиот парк

Започна реконструкцијата на фонтаната во градскиот парк. Општина Свети Николе направи проект за реконструкција на истата и ќе вложи дополнителни 2.385.000 денари со цел истата да ја стави во функција.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora