Започнува со работа одморалиштето во Стар Дојран

Започнува со работа одморалиштето во Стар Дојран сопственост на општина Свети Николе. Извршена е целосна дезинфекција на просториите во одморалиштето и се применуваат сите процедури согласно правилникот за заштита од Ковид-19.Сите заинтересирани граѓани кои сакаат,можат да го користат за престој просториите од одморалиштето со најава на телефонскиот број +389 78359817Цената на сместување за една вечер е 350 денари по лице.Повелете и уживајте на крајбрежјето на Дојранското езеро.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora