Заврши традиционалниот ноќен турнир во мал фудбал „Свети Николе 2021“

По прекрасна прикажаната игра се остварени следните резултати но и награди:

Прво место – екипата на Андонов ДООЕЛ Свети Николе награда во износ од 80.000 денари
Второ место – екипата на Вендор од Тетово и награда во износ од 40.000 денари
Трето место – екипата на ФК Шутка и награда во износ од 20.000 денари

-За најдобар голман на турнирот е прогласен Даниел Алексоски од екипата на ДС Пласт-Јоки комерц од Брвеница,
-За најдобар голгетер на турнирот – Муни Елез од екипата на ФК Шутка и
-За најдобар млад играч е прогласен Панче Лазаров од Свети Николе.

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora