Збогатен возниот парк на ЈКП Комуналец

Возниот парк на ЈКП Комуналец е збогатен со уште едно возило за собирање на комунален отпад.
Се работи за возило марка Волво со капацитет од 18м3 во вредност од 2.170.000 денари, средства обезбедени од сопстениот буџет на претпријатието  , благодарејќи на домаќинското работење на ЈКП Комуналец.
Со ваква инвестиција се останува на интенцијата за подобрување на комуналните услуги што ги нуди претпријатието со цел задоволување на зголемените потреби на граѓаните .
Се инвестира во секоја пора за зголемување но и подобрување на услугите што ги нуди ЈКП Комуналец. Само така може Свети Николе да се направи пристојно место за живеење.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora