ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Свети Николе

Министерот за здравство Тодоров во посета на Свети Николе

На 15 April 2014 год

Министерот за здравство  Никола Тодоров, вчера  ја посети опповеќе

Кинески Синохидро започна со изградба на Автопатот Миладиновци – Свети Николе – Штип

На 15 April 2014 год

Кинеската компанија Синохидро  од   вчера ги  започна  градеповеќе

Презентација на проект за еднакви можности на жените и мажите

На 9 April 2014 год

Координаторката за еднакви можности на жените и мажите заеднповеќе

Тампонирање на улици во Ерџелија

На 9 April 2014 год

На ден 08.04.2014 градоначалникот на општина Свети Николе Зоповеќе

Нов асфалтен пат до брана Мавровица

На 4 April 2014 год

Деновиве започна изградбата на патниот правец кон хидроакумуповеќе

 

Временска Прогноза

10° Влажност: 74%
Облачност: 20%
Ветер (SSE): 3kph
few clouds
Sunday 10°
Monday 14°
Tuesday 17° 12°
 
 
 
целосен преглед

Најнови вести

 
целосен преглед

Седници на Советот

 
  • Извршена санација и регулација на речно корито на Светиниколска река, река Периш и река Мавровица во должина од 4000 метри

    Инвестиција, 3 милиони денари
     
 
 

Анкета

Дали ја одобрувате реконструкцијата на Градскиот стадион во Свети Николе?

Loading ... Loading ...
 

Кој е онлајн?

Во моментот: 2 посетители

 

Настани