Месец: м.г

 • Лицата со посебни потреби на летен одмор

  Штитениците од дневниот центар за лица со посебни потреби од Свети Николе, со своите родители и годинава ќе одмораат во Дојран. Општина Свети Николе, петта година по ред организира летен…

 • Театарска претстава „Самоубиство на осаменоста“

  Среда, 27.08.2014 г. 19.30 часот во Кино Салата како дел од програмата на Светиколското културно лето, Светиниколчани ќе бидат во можност да ја проследат Театарската претстава од НУЦК „Ацо Шопов“…

 • Дератизација на канализационата мрежа во Свети Николе

  Покрај редовното одржување на канализационата мрежа ЈКП „Комуналец“, континуирано секоја година спроведува акција на дератизација за уништување на глодарите. Екипи од комунални работници под надзор на Центарот за јавно здравје…

 • 27-ма итна седница на Советот на Општина Свети Николе

   Дваесет и седмата итна седница на Советот на Општина Свети Николе ќе се одржи на ден 20.08. 2014 година (среда) со почеток во 15:00 часот во големата сала на Општина…

 • Отворено „Светиниколското културно лето“

  Со настапот на градскиот мандолински оркестар “Свети Николај“ како и мандолинските оркестри „Елена Генова“ и „Браќа Миладинови“ од Пазарџик, односно Петрич од соседна Бугарија, во саботата беше означен почетокот на…

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ