ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 2.63 | 9.80
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 4.75 | 13.57
Дом на културата
PM2.5 | PM10 4.47 | 16.60

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 4 посетители

 
 

Написи од Filip G

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст