Извештај од самоевалуација за ООУ Кирил и Методиј-Свети Николе за периодот од 2017 до 2019 година

[pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/SAMOEVALUATSIJA-2017-2019.pdf” title=”САМОЕВАЛУАЦИЈА 2017-2019″] ИЗВЕШТАЈ ОД САМОЕВАЛУАЦИЈА 2017-19

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora