Јавен повик за користење средства од буџет на Општина Свети Николе

[pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/javen-povik-za-koristenje-na-sredstva.pdf” title=”javen povik za koristenje na sredstva”]

 

Симнете –

Формулар за аплицирање

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora