Месец: м.г

 • ВИЦЕПРЕМИЕРОТ ПЕШЕВСКИ ВО РАБОТНА ПОСЕТА НА СВЕТИ НИКОЛЕ

  Вицепремиерот Владимир Пешевски денеска беше во работна посета во Свети Николе, каде што градоначалникот Зоран Тасев организираше средба со бизнис секторот. Вицепремиерот Пешевски на отворената средба со бизнисмените од општината,…

 • ВИЦЕПРЕМИЕРОТ ВО ПОСЕТА НА МЕСНИ ЗАЕДНИЦИ

  Денеска делегација предводена од Вицепремиерот Владимир Пешевски при Владата на РМ, во која учествуваа и пратениците Емил Димитриев, Благица Ласовска и Никола Мицевски , како и градоначалникот на Општина Свети…

 • Денови на Агенцијата за храна и ветеринарство во Св. Николе

  Денеска во Свети Николе беше одржана трибина во рамките на отворените денови на Агенцијата за храна и ветеринарство. На трибината покрај Градоначалникот Зоран Тасев присуствуваа производители на храна и сточарски…

 • ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ВО МЕСНИТЕ ЗАЕДНИЦИ

  Во пресрет на градежните активности градоначалникот Зоран Тасев со стручен тим и советници од ЕЛС на Општина Свети Николе тековно ги посетуваат сите населени места и месни заедници во светиниколско.…

 • 38-ма седница на Советот на Општина Свети Николе

    Триесетиосмата седница на Советот на Општина Свети Николе ќе се одржи на ден12.03.2015година (четврток) со почеток во 15:00часот во големата сала на Општина Свети Николе.             Д н е…

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ