Месец: м.г

 • Заврши ноќниот турнир во мал фудбал

  26.07.2018 Заврши ноќниот турнир во мал фудбал, првото место го освои екипата ЛОРД од Штип, второ место освои екипата Микивел од Велес и третото место и припадна на екипата Мацатафи…

 • ШОУ ЗА ДЕЦА „ЅВЕЗДИЧКИ“

  Во организација на ОУ Дом на културата„Крсте Мисирков“-Свети Николе, а во соработка со Општинските основни училишта од Свети Николе и с.Ерџелија, во втората половина на месец Октомври 2018 година ќе…

 • „На секое дете му треба семејство“

  Министерството за труд и социјална политика и УНИЦЕФ ја отпочнаа кампањата „На секое дете му треба семејство“ која има за цел да ги поттикне граѓаните да станат згрижувачи на деца…

 • Јавен Повик за семејства-домаќини за волонтери од мировен корпус

  Јавен повик за семејство-домаќин за волонтер од Мировен Корпус Брошура  Апликација

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ