ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 7.65 | 17.13
Дом на културата
PM2.5 | PM10 7.22 | 27.10

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 4 посетители

 
 

Архива за март, 2020

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст