Месец: м.г

 • Дезинфекција на сите објекти и улици во Свети Николе

  По одлука на Кризниот штаб на општина Свети Николе, екипи на ЈКП Комуналец, денес извршија дезинфекција на сите влезови на колективните згради во нашата општина. При дезинфекција на улиците во…

 • Состанок на кризниот штаб на Општина Свети Николе

  Кризниот штаб на општина Свети Николе на денешниот состанок ги разгледа превземените активност согласно мерките и препораките на Владата и Министерството за здравство околу превенцијата од заштита на коронавирусот .…

 • Состанок на кризниот штаб на Општина Свети Николе и Општина Лозово

    Кризниот штаб на општина Свети Николе и Лозово одржа седница во врска со зголемена превенција на ширење на коронавирусот на териториите на општините и на истата се донесоа следните…

 • Соопштение до даночните обврзници

  [pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/Soopshtenie-Danochno.pdf” title=”Соопштение Даночно”]

 • COVID-19 нови мерки на Владата

  COVID-19 нови мерки на Владата Зајакнување на мерките за заштита од корона вирус: ❗ Затворање на сите копнени гранични премини во Република Северна Македонија, освен граничните премини Табановце, Деве Баир, Ќафасан,…

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ