ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 5.07 | 10.13
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 3.03 | 6.40
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 6.20 | 7.57
Дом на културата
PM2.5 | PM10 3.50 | 3.80

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 8 посетители

 
 

Написи од Општина Свети Николе

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст