ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 7.57 | 14.75
Дом на културата
PM2.5 | PM10 6.85 | 25.15

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 4 посетители

 
 

Архива за декември, 2014

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст