ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 51.75 | 105.97
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 2.75 | 3.42
Дом на културата
PM2.5 | PM10 19.15 | 42.65

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 1 посетители

 
 

Написи од Daniela D

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст