Најнови објави

 • Соопштение – Рурални набавувачи

  Врз основа на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување за 2013 година, предвидени во Програмата за работа на Владата на Република Македонија 2011 – 2015 година за…

 • 14-та седница на Совет на Општина Свети Николе

  Четиринаесеттата  седница на Советот на Општина Свети Николе ќе се одржи на ден 16.12.  2013 година (понеделник) со почеток во 16:00 часот во големата сала на Општина Свети Николе. Д н е в е…

 • 13-та седница на Советот на Општина Свети Николе

  Тринаесеттата седница на Советот на Општина Свети Николе ќе се одржи на ден 26.11.  2013 година (вторник) со почеток во 15:00 часот во големата сала на Општина Свети Николе. Д н е в…

 • 12-та седница на Советот на Општина Свети Николе

  Дванаесеттата седница на Советот на Општина Свети Николе ќе се одржи на ден 30. 10.  2013 година (среда) со почеток во 15:00 часот во големата сала на Општина Свети Николе.   Д н…

 • Известување – лица со попреченост

  Се известуваат сите граѓани на Општина Свети Николе кои што имаат некаков вид и степен на попреченост, доколку имаат потреба од помош или поддршка од страна на Градоначалникот на Општина…

народен музеј

bylazora