ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 12.15 | 18.80
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 16.42 | 24.13
Дом на културата
PM2.5 | PM10 17.35 | 23.27

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 3 посетители

 
 

Соопштенија

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст