ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 19.48 | 29.08
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 24.45 | 29.27
Дом на културата
PM2.5 | PM10 25.50 | 43.20

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 2 посетители

 
 

Соопштенија

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст