ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 16.75 | 26.20
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 26.20 | 33.65
Дом на културата
PM2.5 | PM10 25.75 | 38.45

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 4 посетители

 
 

Соопштенија

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст