ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 20.13 | 32.10
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 23.45 | 32.33
Дом на културата
PM2.5 | PM10 29.38 | 40.20

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 3 посетители

 
 

Соопштенија

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст