ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 














 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 2.45 | 4.25
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 4.13 | 6.60
Дом на културата
PM2.5 | PM10 2.25 | 2.25

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 4 посетители

 
 

Соопштенија

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст