Месец: м.г

 • Чистење на влезовите на градот

  Јавното комунално претпријатие „Комуналец“, започна голема акција за чистење на влезовите на градот Свети Николе. Сите канали и банкини покрај патот на влезот од Железничката станица Овчеполе во Свети Николе,…

 • Порибена ХА „Мавровица“ со подмладок на крап

  Спортското риболовно друштво „Мрена“   по неколкугодишна пауза деновиве изврши порибување на Хидро акумулацијата „Мавровица“ со околу 200 кг подмладок на крап. Вештачкото езеро кое се наоѓа помеѓу наслените места Немањици…

 • Отворена ликовна изложба на Владимир Темков

  Во салонот на библиотеката при Домот „Крсте П.Мисирков“ во Свети Николе беше отворена изложба на слики од Владимир Темков. Овој ликовен уметник досега настапувал на многу изложби во земјава и…

 • Спортско – културната манифестација СПОРТСКИ БОН – ТОН

  Во организација на Геостратешкиот институт  ГЛОБАЛ, под покровителство на Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов и Амбасадорот на САД Пол Волерс, а во соработка со Градоначалникот на Општина Свети Николе Зоран…

 • ЈАВЕН ПОВИК: Изготвување на Нацрт буџет за 2015 година

  ЈАВЕН ПОВИК             Се известуваат сите заинтересирани Здруженија на граѓани и фондации, како и спортски клубови и други форми на здружување во областа на спортот дека Општина Свети Николе започна…

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ