Месец: м.г

 • 35-та седница на Советот на Општина Свети Николе

  Триесетипеттата седница на Советот на Општина Свети Николе ќе се одржи на ден 27.01. 2015 година (вторник) со почеток во 15:00 часот во големата сала на Општина Свети Николе. Д…

 • Чисти речни корита – заштита од поплави

  Обилните врнежи од дожд што ја зафатија општина Свети Николе изминатите денови, го зголемија нивото на вода на реките. Жителите во населбите кои се наоѓаат покрај коритото на светиниколска река…

 • Консолидација на земјоделското земјиште

       Долготрајното зголемување и стабилизирање на квалитетот и профитабилноста на домашното земјоделско производство, е еден проектите и   активностите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на Република Македонија, кој ќе…

 • 35-та седница на Совет на Општина Свети Николе

   Триесетипеттата седница на Советот на Општина Свети Николе ќе се одржи на ден 27.01. 2015 година (вторник) со почеток во 15:00 часот во големата сала на Општина Свети Николе.  …

 • Одбележан празникот Богојавленије – Водици.

  Во присуство на илјадници граѓани и верници денеска во Црквата Свети Николај во Свети Николе се одржа литургија по повод крштевањето на Исус Христос во реката Јордан. По тој повод…

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ