Месец: м.г

 • Обраќање на Градоначалникот на Општина Свети Николе по повод новогодишните празници

  [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=VhQv2-axNG4[/embedyt] Почитувани сограѓани Оставаме зад нас уште една година, година исполнета со бројни предизвици, планирања како и реализација на голем број на активности, за доброто на сите Вас. Во…

 • Новогодишни пакетчиња за светиниколските деца

  Деновиве, во сите општински основни училишта, градинките и другите установи каде престојуваат деца градоначалникот на општина Свети Николе, Сашо Велковски   им додели новогодишни пакетчиња со слатки производи. Околу 1250 ученици…

 • Новогодишен концерт на мандолинскиот оркестар

  Во големата сала на Општината, синоќа Градскиот мандолински оркестар „Свети Николај“ го одржа традиционалниот новогодишен концерт. Мандолинистите   по девети пат, ја продолжуваат традицијата,   крајот на годината   да го одбележат со…

 • Новогодишна претстава

  Ротари клубот од Свети Николе покрај бројните активности во текот на годината, за најмладите од нашава општина, односно учениците од основните училишта, во соработка со детскиот театар „Крикнод“ од Скопје,…

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ