Месец: м.г

 • 21-ви традиционален ноќен турнир

  На турнирот кој се оджа на ракометното играчиште во Свети Николе зедоа учество 12 екипи : Алфакан Ве Оил Мечкуевска куќа „Пуже“ Синотип Калемар Комерц Колеги Слав Транс Алекс Компани…

 • Објава 1/2019 од 25.07.2019

  ОБЈАВА број 1/2019 (25.07.2019) За отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно наддавање [pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/Objava-za-zgrada.pdf” title=”Објава за зграда”]

 • 36-та седница на Советот на Општина Свети Николе

  Дневен ред 36-та седница на Советот на Општина Свети Николе [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=JeHdwft5758[/embedyt]

 • Решен проблемот со кучињата скитници

  Извршено е заловување на кучиња скитници од страна на Ветеринарниот сточарски центар “Тодор Велков” од Куманово со кој општина Свети Николе има склучено договор за третирање на истите.

 • Чистење на дворно место

  Врз основа на пријава на граѓани , а по основ на Решение со наложување за отстранување на комунален отпад , извршено е присилно чистење на отпад , со ризик по…

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ