ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 

Написи од Општина Свети Николе

 
 
 
 
 
 
 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 3.05 | 6.07
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 3.88 | 4.28
Дом на културата
PM2.5 | PM10 3.58 | 9.52

Целосен приказ
 
 
 
Големина на фонт
Контраст