Најнови објави

 • Министерката за култура во работна посета на Свети Николе

  Министерката за култура Елизабета Канческа Милевска  денес претстојуваше во работна посета на  локалната самоуправа на општина Свети Николе. При тоа оствари средба со градоначалникот  Зоран  Тасев.  Градоначалникот Тасев  ја запозна…

 • Соопштение – Рурални набавувачи

  Врз основа на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување за 2013 година, предвидени во Програмата за работа на Владата на Република Македонија 2011 – 2015 година за…

 • 14-та седница на Совет на Општина Свети Николе

  Четиринаесеттата  седница на Советот на Општина Свети Николе ќе се одржи на ден 16.12.  2013 година (понеделник) со почеток во 16:00 часот во големата сала на Општина Свети Николе. Д н е в е…

 • 13-та седница на Советот на Општина Свети Николе

  Тринаесеттата седница на Советот на Општина Свети Николе ќе се одржи на ден 26.11.  2013 година (вторник) со почеток во 15:00 часот во големата сала на Општина Свети Николе. Д н е в…

 • 12-та седница на Советот на Општина Свети Николе

  Дванаесеттата седница на Советот на Општина Свети Николе ќе се одржи на ден 30. 10.  2013 година (среда) со почеток во 15:00 часот во големата сала на Општина Свети Николе.   Д н…

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora