Објави

  • 12-та седница на Советот на Општина Свети Николе

    Дванаесеттата седница на Советот на Општина Свети Николе ќе се одржи на ден 30. 10.  2013 година (среда) со почеток во 15:00 часот во големата сала на Општина Свети Николе.   Д н…

  • Известување – лица со попреченост

    Се известуваат сите граѓани на Општина Свети Николе кои што имаат некаков вид и степен на попреченост, доколку имаат потреба од помош или поддршка од страна на Градоначалникот на Општина…

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora